Aktiviteter

Der er aktiviter for børn og voksne i helligdagsferierne og sommerferien.

 

Når I bor ved os får I stor rabat i det tropiske Badeland "KCL badeland" få km fra campingpladsen.

 

Vores swimmingpool med børnebassin og vandrutsjebane er åben fra pinsen.

 

2 Gratis rundvisninger på det lokale Hancock bryggeri den 27. juni og 15. august

 

Se mere om de enkelte aktiviteter herunder

Påskeferie 2018

 

Et godt påskeferie tilbud fra 23. marts til 2. april. Book 5 nætter og betal for 4.

 

Kombiner påskeferien med aktiviteter på campingpladsen og de nærliggende seværdigheder. Vi anbefaler en tur i KCL badeland, Hjerl Hede, Mønsted kalkgruber - som er verdens største, Tarok museet tæt på, Thise mejeri, Spøttrup borg, havørredfiskeri i fjorden eller en tur til øen Fur, som nemt kan opleves på en enkelt dag.

 

Overnattende gæster får rabat på entre til KCL badeland i Skive, Hjerl Hede, Det Italienske pizzaria og bøfhus samt fribiletter til Skive Trav - Hør mere ved ankomsten her.

Skive Golfklub kun 5 minutter fra Skive Fjord Camping

 

Oplev den spændende og velplejede golfbane tæt på campingpladsen. Det er muligt at købe green fee i Skive Fjord Campings reception.

Påske trav den 29. april på Skive Travbane

I forbindelse med påsketrav er der jagt efter påskeæg for børn samt mulighed for at tilkøbe en god påskefrokost. I kan få fribilletter til travbanen i Skive Fjord Campings reception.

Aktivitetsdag i KCL Badeland i Skive lørdag den 7. april 2018 fra 13.00 - 15.30

Husk at I får stor rabat, når I viser vores bomkort ved indgangen i KCL Badeland. Der er ingen ekstra betaling i forbindelse med aktivitetsdagen.

Store bededags ferie til 1. maj

 

Tilbud på St. bededagsferie i perioden 27. april til 1. maj. Book 5 nætter og betal for 4

 

Kombiner Store bededagsferien med aktiviteter på campingpladsen og de nærliggende seværdigheder. Vi anbefaler en tur i KCL badeland, Hjerl Hede, Mønsted kalkgruber - som er verdens største, Tarok museet tæt på, Thise mejeri, Spøttrup borg, havørredfiskeri i fjorden eller en tur til øen Fur, som nemt kan opleves på en enkelt dag.

 

Overnattende gæster får rabat på entre til KCL badeland, Hjerl Hede, Det Italienske pizzaria og bøfhus samt fribiletter til Skive Trav - Hør mere ved ankomsten her.

Kristi himmelfartsferie 2018

 

Der er flere arrangementer i denne ferie både på de lokale attraktioner og på den sportslige side. Kalkmineløbet er en af de specielle sportslige begivenheder, som passer fint med overnatning på Skive Fjord Camping. Kalkmineløbet har 6 distancer: Børneløb (ca 2,5 km), 6,54 km, 1/4, 1/2 og 1/1 marathon og Badman (52,70 km). Der er kun 20 minutter til startområdet i bil.

 

Der er flere muligheder for aktiv ferie med mange cykelruter, løberuter, MTB ruter, vandreruter omkring Skive Fjord Camping. Vi lejer også kajakker ud, hvis I ønsker en tur på fjorden. For lystfiskeren har vi både fjorden (hornfisk og havørred) samt Karup Å.

Swimmingpoolen er åben fra 18. maj til 27. august

Aktivitetsprogram i helligdagsferier og sommerferien

 

Aktivitetsprogrammer bliver fastlagt ugevis i sommerferien. Der vil være opslag med aktivitetsprogrammet flere steder på servicebygningerne.

Danmarks største fjord fiskekonkurrence -

Fjordræs 2019

 

Et brag af en fiskekonkurrence den 12. - 14. april 2019

 

Fiskesæson.dk holder en stor fiskekonkurrence "Fjord ræs 2018" med Skive Fjord camping som base. Vi tilbyder overnatning i hytter og med egen campingvogn, camper eller telt allerede fra den 19. marts.

 

Vi serverer fadøl m.m. ved indvejningen. Står I og mangler fiskegrej? Så er der mulighed for både at købe og leje det på Skive Fjord Camping.

Klik for stort kort
Klik og se magasin 2018

Kontakt

Skive Fjord Camping

Marienlyst Strand 15

7800 Skive

Email: info@skivefjordcamping.dk

Telefon: +45 97 51 44 55

Åbningstider: klik her

Copyright - Ophavsret 2011 - 2018 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096