Aktiviteter

Vi åbner sæsonen 2018 med et brag af en fiskekonkurrence "Fjordræs 2018" den 23., 24. og 25. marts - selvfølgelig med flotte præmier. I kan selvfølgelig overnatte i hytterne eller i egen campingvogn, camper eller telt. Det er muligt at ankomme allerede fra den 19. marts. Se mere om tilmelding og præmier herunder.

 

Vi holder standerhejsning den 24. marts kl. 14. Vi byder på en fadøl eller en sodavand.

 

Der er aktiviter for børn og voksne i helligdagsferierne og sommerferien.

 

Når I bor ved os får I stor rabat i det tropiske Badeland "KCL badeland" få km fra campingpladsen.

 

Vores swimmingpool med børnebassin og vandrutsjebane er åben fra pinsen.

 

2 Gratis rundvisninger på det lokale Hancock bryggeri den 27. juni og 15. august

 

Se mere om de enkelte aktiviteter herunder

Danmarks største fjord fiskekonkurrence -

Fjordræs 2018

 

Et brag af en fiskekonkurrence den 23. - 25. marts 2018

 

Fiskesæson.dk holder en stor fiskekonkurrence "Fjord ræs 2018" med Skive Fjord camping som base. Vi tilbyder overnatning i hytter og med egen campingvogn, camper eller telt allerede fra den 19. marts.

 

Vi serverer fadøl m.m. ved indvejningen. Står I og mangler fiskegrej? Så er der mulighed for både at købe og leje det på Skive Fjord Camping.

Standerhejsning 2018

 

Lørdag den 24. marts kl. 14 holder vi standerhejsning. I den forbindelse byder vi på en fadøl eller sodavand og fortæller om 2018 sæsonen. Alle gæster på campingpladsen er velkommen.

 

Vi glæder os til at se jer.

 

Anita og Søren Hauschildt, Skive Fjord Camping

Påskeferie 2018

 

Et godt påskeferie tilbud fra 23. marts til 2. april. Book 5 nætter og betal for 4.

 

Kombiner påskeferien med aktiviteter på campingpladsen og de nærliggende seværdigheder. Vi anbefaler en tur i KCL badeland, Hjerl Hede, Mønsted kalkgruber - som er verdens største, Tarok museet tæt på, Thise mejeri, Spøttrup borg, havørredfiskeri i fjorden eller en tur til øen Fur, som nemt kan opleves på en enkelt dag.

 

Overnattende gæster får rabat på entre til KCL badeland, Hjerl Hede, Det Italienske pizzaria og bøfhus samt fribiletter til Skive Trav - Hør mere ved ankomsten her.

Store bededags ferie til 1. maj

 

Tilbud på St. bededagsferie i perioden 27. april til 1. maj. Book 5 nætter og betal for 4

 

Kombiner Store bededagsferien med aktiviteter på campingpladsen og de nærliggende seværdigheder. Vi anbefaler en tur i KCL badeland, Hjerl Hede, Mønsted kalkgruber - som er verdens største, Tarok museet tæt på, Thise mejeri, Spøttrup borg, havørredfiskeri i fjorden eller en tur til øen Fur, som nemt kan opleves på en enkelt dag.

 

Overnattende gæster får rabat på entre til KCL badeland, Hjerl Hede, Det Italienske pizzaria og bøfhus samt fribiletter til Skive Trav - Hør mere ved ankomsten her.

Kristi himmelfartsferie 2018

 

Der er flere arrangementer i denne ferie både på de lokale attraktioner og på den sportslige side. Kalkmineløbet er en af de specielle sportslige begivenheder, som passer fint med overnatning på Skive Fjord Camping. Kalkmineløbet har 6 distancer: Børneløb (ca 2,5 km), 6,54 km, 1/4, 1/2 og 1/1 marathon og Badman (52,70 km). Der er kun 20 minutter til startområdet i bil.

 

Der er flere muligheder for aktiv ferie med mange cykelruter, løberuter, MTB ruter, vandreruter omkring Skive Fjord Camping. Vi lejer også kajakker ud, hvis I ønsker en tur på fjorden. For lystfiskeren har vi både fjorden (hornfisk og havørred) samt Karup Å.

Swimmingpoolen er åben fra 25. maj til 27. august

Aktivitetsprogram i helligdagsferier og sommerferien

 

Aktivitetsprogrammer bliver fastlagt ugevis i sommerferien. Der vil være opslag med aktivitetsprogrammet flere steder på servicebygningerne.

Copyright - Ophavsret 2011 - 2018 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096

Kontakt

Skive Fjord Camping

Marienlyst Strand 15

7800 Skive

Email: info@skivefjordcamping.dk

Telefon: +45 97 51 44 55

Åbningstider: klik her

Der er vinteråbent med tilmelding minimum 3 dage før ankomst