Påskeferie

Skive Fjord

Camping

Påske Ferie 2018

AKTIVITETER

Skive Fjord Camping har aktiviteter for børn og voksne i påskeferien. Vi byder jer velkommen til en god påskeferie i trygge omgivelser.

Påske hygge

Nyd påskehyggen med familien og vennerne på Skive Fjord Camping - måske bliver det en tradition med et påsketræf. Her er tid til at nyde hinandens selskab og samtidig nyde de lokale oplevelser. Vi har forskellige aktiviteter for børn og voksne i påskeferien..

Snobrød

En hyggelig aktivitet for hele familien - kom og vær med.

Skærtorsdag kl. 16

Påskeæg

Vi maler påskeæg med børnene i aktivitetsrummet. Husk praktisk tøj.

Langfredag kl. 16

Påskeharen

har været på spil. Kan du finde de chokoladeæg påskeharen har gemt?

Påskedag kl. 16

Skal I være med?

Så reserver påskeferien på Skive Fjord Camping. I kan evt. tage venner og familie med.

Vi har et godt påsketilbud - Book 5 nætter og betal kun for 4

Der tilmelding til alle aktiviteter senest dagen før.

For børn

Vi har fodboldbane, strandhåndboldbane, basketball, minigolf, aktivitetsrum med bordtennis, bordfodbold og airhockey samt flere legepladser med hoppepuder, vippedyr, vandlegeplads, svævebane, gynger, fugleredegynge, legehus, piratskib og klatretårn. Her kan I helt sikker få en hyggelig påske med de andre børn.

For voksne

Skal I på påsketræf med venner og familie er Skive Fjord Camping et godt sted. Vi har både en opholdsstue med plads til omkring 34 personer og en overdækket udsigtsterrasse med grill, hvor der er plads til 60 - 70 personer. Vi har 77 sovepladser i hytterne og god kapacitet på campingpladsen, så der er plads til alle.