Seniorcamping 60+

SENIORCAMPING 60+ I JYLLAND

Skive Fjord Camping er en skøn City Camp. Det betyder, at I er tæt på Skive by med aktiviter og gode muligheder for shopping. Samtidig er I tæt på naturen med en flot panorama udsigt over skov og Skive fjord. Kort afstand til tropisk badeland, hyggelig gågade, teater, biograf, museer er en selvfølge. Tæt på hvor tingene sker. Her er ferien ren balsam for sjælen.

Vi giver Seniortilbud ved minimum 3 overnatninger.

Seniorcamping 1 par i 7 dage standardplads 840 kr. + strøm

Skive Fjord Camping swimmingpool med børnebassin

Seniorcamping tilbud med den bedste beliggenhed

 

Nyd jeres ferie ved Limfjorden i midten af Jylland. Her bor I centralt og kan nemt nå til de gode oplevelser i Jylland. Vi er tæt på en national cykelrute og de mange cykelruter på Salling og omkring Skive.

 

Skive Fjord Camping er ægte terrassecamping på en sydvendt skråning. Hele pladsen er altså anlagt i terrasser. Fordelen ved ægte terrassecamping er den bedst mulige udsigt til alle, væsentligt mindre trafik ved hver enkelt enhed, mere plads til alle og nem adgang til alle enheder, selv for den største campingvogn eller autocamper. Vi har enheder i forskellige størrelser, typisk mellem 100 og 130 kvadratmeter.

 

Servicebygningerne er med 50% større bade- og toiletkapacitet end campingrådets krav til 3 stjernede campingpladser. Her er altså god plads til alle.

 

Skive Fjord camping er særdeles handicapvenlig med nem adgang overalt og et velindrettet handicap badeværelse med toilet. Vi har fået højeste karakter fra Handicap-camping.dk

 

Campingpladsen er familieejet, og er samtidig FDM super samarbejdsplads.

Seniorcamping 1 par pr. nat på standardplads 140 kr. + strøm

(Minimum 3 overnatninger)

Skive Fjord Camping vandlegeplads

Bedsteforældre camping i uge 26 og 27 til lavpris spar 500 kr

 

2 bedsteforældre og 2 børnebørn under 12 år.

Tilbud gælder kun ved minimum 7 sammenhængende nætter indenfor uge 26 og 27. Dette tilbud gælder på både standardpladser og panoramapladser. Strøm afregnes efter måler.

Tillæg for ekstra børn, ungdom eller voksne. Priserne er all inklusive*

Seniorcamping 60+ er et lavsæsontilbud på standardplads

 

Gælder seniore 60+ på standardplads inklusiv frit internet, brusebade samt varmt vand i køkken. I kan benytte tilbuddet i egen campingvogn, autocamper eller telt. Seniortilbud gælder kun, når I minimum har 3 overnatninger.

 

Ved par gælder tilbuddet hvis en af jer er minimum 60 år. Tilbud kan ikke kombineres med panoramaplads.

 

I har mulighed for at ringe til os på tlf. 97514455 fra 9 - 20 for gratis reservation eller bare ankomme i vores åbningstid. Det er p.t. ikke muligt at online booke seniortilbud.

 

Højsæson 2017 er Kristi himmelfartferien 25.-28. maj, Pinseferien 31. maj - 5. juni og sommerferien 24. juni - 13. august.

Senior singlecamping 60+ pr. nat kun 85 kr. + strøm inkl. wifi

All inklusive* på Skive Fjord Camping er:

Inklusiv i overnatningsprisen er hurtigt internet til alle, varme bade, brug af køkkener, adgang til den solfanger opvarmede swimmingpool med børnebassin, minigolf, aktivitetsrum med bordtennis, airhockey, bordfodbold, aktiviteter og meget mere.

 

Leder I efter en eksklusiv og sjov ferie i Danmark, spækket med oplevelser for alle? Så tag et nærmere kig på en ferie på Skive Fjord Camping ved Limfjorden i Midtjylland. Her er I tæt på mange oplevelser på Salling, Fur, Mors, Nordjylland og Vesterhavet.

 

Fordels rabatter til jer

 

Når I bor på Skive Sjord Camping får I:

- Stor rabat på billetter til KCL Badeland i Skive

- Stor rabat på billetter til Atlantis motion i Skive

- 10% rabat i det Italienske Pizzeria og bøfhus

- 10% rabat i Tøjeksperten i Skive

Ophavsret copyright © All Rights Reserved Skive Fjord Camping CVR 33441096