Temaferie

TEMAFERIE AKTIV FERIE

GOLFFERIE

Fire golfbaner indenfor 30 minutter. Skive Golfklub kun 2,5 km

 

 

Nyder I at spille golf i ferien?

Skive Fjord Camping ligger kun 2,5 km fra Skive Golfklub, hvor der er en 18 huls golfbane med driving range, en velassorteret Pro Shop og en god cafe. Se mere på skivegolfklub.dk. Derudover er der tre andre spændende golfbaner indenfor 30 minutters kørsel; Hjarbæk Fjord Golfcenter, Mors Golfklub og Viborg Golfklub. Velkommen til golfferie på Skiveegnen.

WELLNESS FERIE

Nyd ferien på Skive Fjord Camping tæt på mange wellnessmuligheder

 

 

Elsker I ferie med fokus på wellness?

Så er Skive det helt rigtige sted. Den smukke natur med strand og skov giver ro i sjælen, og derudover har Skive By et stort udvalg indenfor wellness og motion. Se mere om KCLmotion, KCLBadeland med varmtvandsbassin og spa og wellness i Skive. Der er selvfølgelig en Fittnesspavillion med mange øvelser, swimmingpool, strand med badebro, løberuter samt vandreruter ved Skive Fjord Camping.

WINDSURFING, KITE & SUP

Kun 150 meter fra vores luksushytter og campingpladsen

 

 

Holder I ferie med windsurfing, Stand up paddle og Kitesurfing?

Så er ferien på Skive Fjord Camping en perfekt base! Den lokale windsurferklub SKIW, som har opforstret nogle af verdens bedste Formel B surfere, ligger ved Skive Fjord Camping. Vi ligger på en østvendt kyst ved noget af Danmarks bedste surfervand, og er I til bølger, er der kun 30 minutters kørsel til Sallings Vestkyst, og en time til Cold Hawaii i Klitmøller.

CYKELFERIE

Med natur og oplevelser på Skiveegnen

 

 

Masser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver; dét er cykelferie, og det er for alle aldre! På Skiveegnen har vi kilometervis af gode cykelstier og afmærkede ruter, så hop op på cyklen og kør ud i det blå - for alting opleves bedre fra en cykelsadel! På lange strækninger kan de nedlagte jernbaner, hvor der kun færdes andre cyklister og gående, følges, så selv mindre børn trygt kan være med.

Herunder er der mulighed for at downloade tre kort med cykelruter.

Copyright - Ophavsret 2011 - 2018 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096

Kontakt

Skive Fjord Camping

Marienlyst Strand 15

7800 Skive

Email: info@skivefjordcamping.dk

Telefon: +45 97 51 44 55

Åbningstider: klik her

Der er vinteråbent med tilmelding minimum 3 dage før ankomst