Lystfiskeri

LYSTFISKERI VED KARUP Å OG SKIVE FJORD

 

Havørredfiskeri, fiskeri i en af Danmarks bedste Put and take søer, hornfisk fiskeri, fjordrejer, de verdenskendte limfjordsøsters og limfjordsmuslinger er oplagte fangster, når I bor på Skive Fjord Camping. Ønsker I at fiske sammen med jeres børn eller børnebørn har vi egne fiskesøer med skaller og aborre.

Bo I en af vore hytter tæt på fjorden eller i egen campingvogn, camper eller telt. Vandudsigt og tæt på fjorden er en selvfølge.

Mangler I fiskegrej kan I købe det her og vi lejer også begynder fiskestænger ud med blink eller spinner til en fornuftig pris.

DANMARKS STØRSTE FJORD FISKEKONKURRENCE - FJORDRÆS 2018

 

Et brag af en fiskekonkurrence den 23. - 25. marts 2018

Fiskesæson.dk holder en stor fiskekonkurrence "Fjordræs 2018" med Skive Fjord camping som base. Vi tilbyder overnatning i hytter og med egen campingvogn, camper eller telt allerede fra den 19. marts.

Vi serverer fadøl m.m. ved indvejningen. Står I og mangler fiskegrej? Så er der mulighed for både at købe og leje det på Skive Fjord Camping.

HAVØRREDFISKERI I SKIVE FJORD

 

Sæson fra november til juli

 

Kun 150 meter fra Skive fjord camping kan I fange havørreder i Skive Fjord. Der er flere gode fiskepladser i Skive Fjord tæt på Skive Fjord Camping.

ØRREDFISKERI I KARUP Å & SKIVE Å SAMT LAKSEFISKERI I SKJERN Å

 

Sæson fra 1. marts - 31. oktober

 

Ørredfiskeri og laksefiskeri i verdensklasse. Få km fra Skive Fjord Camping ligger Skive Å som er en del af Karup Å. Selve Karup Å er der omkring 10 minutters kørsel til i egen bil.

Se mere og book guider på riverfisher.dk

HORNFISK I SKIVE FJORD

 

Sæson maj og juni

 

Overalt i Skive Fjord kan der i maj og juni fanges hornfisk. Især i det lave vand lige neden for campingpladsen er chancerne for fangst store. Er I heldige at fange et par stykker har vi en renseplads med rindende vand.

FISKERI MED BØRN OG BØRNEBØRN

 

Prøv vores fiskesøer med skaller og aborre

 

I forbindelse med campingpladsen er der to fiskesøer, som kan danne ramme om hyggelige stunder med familien.

 

Det er muligt af købe dagsfiskekort til 25 kr. samt købe eller leje fiskegrej i receptionen.

PUT AND TAKE TÆT PÅ

 

En af landets bedste fiskesøer er at finde inden for en 30 minutters kørsel fra campingpladsen. Det er Nørreris Put and take. Der udsættes ørreder i alle størrelser flere gange om ugen. Put and take søen har i tillæg børnesøer med gode chancer for fangst.

 

Nørreris Put and take – 29 minutter

HAVBARS FISKERI VED AGGER TANGE

 

Sæson juli til september

 

De velsmagende og flotte havbars kan fanges fra stenhøfderne ved agger tange samt fra stranden fra juli til og med September. Der er en times kørsel.

 

Tip: Kun i klart vand kan der fanges havbars.

Copyright - Ophavsret 2011 - 2018 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096

Kontakt

Skive Fjord Camping

Marienlyst Strand 15

7800 Skive

Email: info@skivefjordcamping.dk

Telefon: +45 97 51 44 55

Åbningstider: klik her

Der er vinteråbent med tilmelding minimum 3 dage før ankomst