Aktiviteter

Aktiviteter i påskeferien 2019

Aktiviter for børn og voksne


Når I bor ved os får I stor rabat i det tropiske Badeland "KCL badeland" få km fra campingpladsen.


Vore overnattende gæster har fri adgang til swimmingpoolen med børnebassin og vandrutsjebane.


Se mere om de enkelte aktiviteter herunder

Swimmingpoolen åbner igen  17. maj 2019

Aktivitetsprogram i sommerferien 2019

Aktivitetsprogrammer bliver fastlagt ugevis i sommerferien.

Aktiviteter Skive Fjord Camping Klik og se stor version

Aktivitetsdag i KCL Badeland i Skive første lørdag i april 2019 fra 13.00 - 15.30

Husk at I får stor rabat, når I viser vores bomkort ved indgangen i KCL Badeland. Der er ingen ekstra betaling i forbindelse med aktivitetsdagen.

Store bededags ferie 2019 til 1. maj


Tilbud på St. bededagsferie i perioden 27. april til 1. maj. Book 5 nætter og betal for 4


Kombiner Store bededagsferien med aktiviteter på campingpladsen og de nærliggende seværdigheder. Vi anbefaler en tur i KCL badeland, Hjerl Hede, Mønsted kalkgruber - som er verdens største, Tarok museet tæt på, Thise mejeri, Spøttrup borg, havørredfiskeri i fjorden eller en tur til øen Fur, som nemt kan opleves på en enkelt dag.


Overnattende gæster får rabat på entre til KCL badeland, Hjerl Hede, Det Italienske pizzaria og bøfhus samt fribiletter til Skive Trav - Hør mere ved ankomsten her.

Kristi himmelfartsferie 2019


Der er flere arrangementer i denne ferie både på de lokale attraktioner og på den sportslige side. Kalkmineløbet er en af de specielle sportslige begivenheder, som passer fint med overnatning på Skive Fjord Camping. Kalkmineløbet har 6 distancer: Børneløb (ca 2,5 km), 6,54 km, 1/4, 1/2 og 1/1 marathon og Badman (52,70 km). Der er kun 20 minutter til startområdet i bil.


Der er flere muligheder for aktiv ferie med mange cykelruter, løberuter, MTB ruter, vandreruter omkring Skive Fjord Camping. Vi lejer også kajakker ud, hvis I ønsker en tur på fjorden. For lystfiskeren har vi både fjorden (hornfisk og havørred) samt Karup Å.

Pinseferie 2019


Psst: Swimmingpoolen åbner den 17. maj kl. 10


Kombiner pinseferien med aktiviteter på campingpladsen og de nærliggende seværdigheder. Vi anbefaler en tur i KCL badeland, Hjerl Hede, Mønsted kalkgruber - som er verdens største, Tarok museet tæt på, Thise mejeri, Spøttrup borg, havørredfiskeri i fjorden, Hjerl Hede eller Limfjordsbrænderiet og meget mere.


Overnattende gæster får rabat på entre til KCL badeland i Skive, Hjerl Hede, Det Italienske pizzaria og bøfhus samt fribiletter til Skive Trav - Hør mere ved ankomsten her.

Weekenden 8 - 10 juni - Vild med vand på havnen


Vild med vand lørdag den 9. juni: Prøv mange forskellige, gratis, spændende vild-med-vand-aktiviteter på Skive Søsports Havn kun 2,8 km fra Skive Fjord Camping den 9 juni. Her er virkeligt noget for hele familien uanset alder.


Gratis krolf hele weekenden: Kom ind i receptionens åbningstid og lån krolfudstyr. Børn kun ifølge med voksne.Danmarks største fjord fiskekonkurrence -

Fjordræs 2019


Et brag af en fiskekonkurrence den 12. - 14. april 2019


Fiskesæson.dk holder en stor fiskekonkurrence "Fjord ræs 2019" med Skive Fjord camping som base. Vi tilbyder overnatning i hytter og med egen campingvogn, camper eller telt.


Vi serverer fadøl m.m. ved indvejningen. Står I og mangler fiskegrej? Så er der mulighed for både at købe og leje det på Skive Fjord Camping.

Copyright - Ophavsret 2011 - 2019 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096