Attraktioner

Tilmeld nyhedsbrev

ATTRAKTIONER (5 - 30 minutters kørsel)

Vi har fribilletter til Skive trav, rabatbilletter til Hjerl Hede og rabatordning med KCL Badeland m.m.

Hør mere om rabatterne, når I ankommer til Skive Fjord Camping.

MØNSTED KALKGRUBER

Besøg verdens største kalkgrube. Afsæt mindst 2 timer til besøget. I gruberne er der året rundt 8° C - så husk varmt tøj. Perfekt til en regnvejrdag eller under en hedebølge.

 

GLASPUSTERIET HELLEDIE

Glaspusteriet Helledie holder til i en fløj i det tidligere kursted "Resenlund" i Skive. Glaspusteriet er indrettet med arbejdende værksted og udstilling.

DAUBJERG KALKGRUBER

Danmarks ældste kalkmine med en fantastisk historie. Ta' familien med under jorden, i de spændende og atmosfære fyldte minegange. Se Jens Langknivs hule.


SPØTTRUP BORG

Oplev Danmarks bedst bevarede middelalderborg. I kan bl.a. opleve Bispens marked 22. - 27. juli og riderturneringen Spøttrup Open den 25. - 27. juli.

HJERL HEDE

Oplev frilandsmuseet for hele familien. Prøv i sommerlevendegørelsen at køre med damptog og hestevogn. 30 oplevelsessteder viser bl.a. gamle håndværk og håndarbejde.

JENLE JEPPE AAKJÆRS HJEM

Besøg det smukt beliggende kunstnerhjem Jenle. Der er udstilling om Jeppe Aakjær, cafe og en smuk park. Oplev Jenle festen, folkemusik, Aakjaeraften, litteraturdag m.m.

SKIVE TRAV

Besøg Skive Trav og oplev sport, spil og spænding. Skive Trav er en af 8 baner i Danmark, og afvikler 26 løbsdage om året. Der er både mulighed for at købe mad i panorama restauranten, eller nyde medbragt mad på bænkene udenfor.

TAROK MUSEET

Tag hele familien med på en oplevelsestur i autentiske rammer.

Oplev stedet, stemningen, udsigten og den skønne natur, mens du får hele historien om Tarok – ”Dannebrog på fire ben”


TRÆMUSEET

Træmuseet viser de gamle traditioner indenfor træbearbejdning. I kan se ældre træbearbejdningsmaskiner samt gammelt håndværktøj.  Internationalt kendte kunstnere har skabt kunstværker, som kan ses på Træmuseet i Oddense.

Copyright - Ophavsret 2011 - 2020 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096