Musik koncerter teater komedy i Skive

KONCERTER, FESTIVAL, OPERA, TEATER OG KOMEDY

 

Skive byder på et bredt spektre af musikoplevelser, teateroplevelser, komedy. Herunder kan I se nogle af de mange muligheder. I kan selvfølgelig kombinere oplevelserne med overnatning i vore hytter med flot vandudsigt eller campingovernatninger.

SKIVE FESTIVAL

 

Oplev en af Danmarks bedste festivaler fra den 6. - 8. juni 2019.

 

Der er kun 2,5 km til festivalpladsen via den flotte og oplyste gang- og cykelsti langs fjorden. Det er muligt at købe drikkevarer, is, kage og morgenbrød på campingpladsen i festivaldagene.

Se mere

SOMMERKONCERT MED KIM LARSEN

 

Den 23. august i Krabbesholm skov

 

Oplev en hel speciel koncertstemning deroppe under bøgen, når »Vor tids H.C. Andersen«, »Danmarks førsteskjald« Kim Larsen sammen med sine trofaste spillemænd, Kjukken igen henrykker med nye og gamle hits kun 2 km fra Skive Fjord Camping. Køb billet her

KCL LIMFJORD

 

Det lokale kulturcenter i Skive byder på mange og spændende oplevelser i 2019.

 

Der er både koncerter, opera, teater og komedy på programmet.

 

 

Se 2018 programmet her

SKIVE THEATER

 

ligger centralt i Skive by og byder på meget mere end et traditionelt teater. Sæsonen 2018 er lig med et spændende program med et væld af musik, arrangementer for børn med f.eks. Sebastian Klein, stand up, teater, jazz, vinmesse og foredrag.

 

ROCK VED ÅEN 2018 DEN 22. JUNI

Dobbeltkoncert med Big Fat Snake - Farewell Tour 2018 og Dodo and the Dodos

 

På cykel- og gåafstand fra Skive Fjord Camping. Der er en flot og oplyst cykel- og vandresti langs fjorden mellem campingpladsen og Rock ved Åen.

 

Copyright - Ophavsret 2011 - 2019 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096