Temaferie

Tilmeld nyhedsbrev

TEMAFERIE AKTIV FERIE

GUIDEDE TURE GLASKAJAK

Unik oplevelse med VisionKayak starter få meter fra campingladsen

Som et af de eneste steder i Europa kan I tage på guidede ture i de gennemsigtige kajakker på Skive Fjord med VisionKayak. Her kan I både opleve den smukke natur og samtidig se livet under overfladen. At ro i en glaskajak er som at ro i en forvoksede vandkikkert, der giver et helt fantastisk indblik i de hemmelige liv under Limfjordens overflade. VisionKayak har tre forskellige turmuligheder; formiddagsture, solnedgangsture og de fantastiske fuldmåneture.

GOLFFERIE

Fire golfbaner indenfor 30 minutter. Skive Golfklub kun 2,5 km

Nyder I at spille golf i ferien?

Skive Fjord Camping ligger kun 2,5 km fra Skive Golfklub, hvor der er en 18 huls golfbane med driving range, en velassorteret Pro Shop og en god cafe. Se mere på skivegolfklub.dk. Derudover er der tre andre spændende golfbaner indenfor 30 minutters kørsel; Hjarbæk Fjord Golfcenter, Mors Golfklub og Viborg Golfklub. Velkommen til golfferie på Skiveegnen.

WELLNESS FERIE

Nyd ferien på Skive Fjord Camping tæt på mange wellnessmulighederElsker I ferie med fokus på wellness?

Så er Skive det helt rigtige sted. Den smukke natur med strand og skov giver ro i sjælen, og derudover har Skive By et stort udvalg indenfor wellness og motion. Se mere om KCLmotion, KCLBadeland med varmtvandsbassin, sauna, infarød sauna og spa og wellness i Skive. Der er selvfølgelig en Fittnesspavillion med mange øvelser, swimmingpool, strand med badebro, løberuter samt vandreruter ved Skive Fjord Camping.

LYSTFISKERFERIE

Prøv det fabelagtige lystfiskeri på Skiveegnen

Havørred fiskeri i Karup Å, havørred og hornfisk i fjorden, eller prøv en af Danmarks bedste Put and take søer. Fang fjordrejer med net eller saml de verdenskendte limfjordsøsters og limfjordsmuslinger. Når I bor på Skive Fjord Camping er det alt sammen lige uden for døren. Ønsker I at fiske sammen med jeres børn eller børnebørn har vi egne fiskesøer med skaller og aborre.

WINDSURFING & KITE

Kun 150 meter fra vores luksushytter og campingpladsenHolder I ferie med windsurfing og Kitesurfing?

Så er ferien på Skive Fjord Camping en perfekt base! Den lokale windsurferklub SKIW, som har opforstret nogle af verdens bedste Formel B surfere, ligger ved Skive Fjord Camping. Vi ligger på en østvendt kyst ved noget af Danmarks bedste surfervand, og er I til bølger, er der kun 30 minutters kørsel til Sallings Vestkyst, og en time til Cold Hawaii i Klitmøller.

CYKELFERIE

Med natur og oplevelser på SkiveegnenMasser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver; dét er cykelferie, og det er for alle aldre! På Skiveegnen har vi kilometervis af gode cykelstier og afmærkede ruter, så hop op på cyklen og kør ud i det blå - for alting opleves bedre fra en cykelsadel! På lange strækninger kan de nedlagte jernbaner, hvor der kun færdes andre cyklister og gående, følges, så selv mindre børn trygt kan være med.

Herunder er der mulighed for at downloade tre kort med cykelruter.

Elsker du følelsen af vandets blide bølger under fødderne mens aftensolen farver himlen i røde nuancer? Måske lader du op til en god dag ved at nyde stilheden en tidlig morgen, hvor kun padlens bevægelser i vandet og fuglenes kvidren fra land kan høres? Skive Fjord er fantastisk at stand up paddle på, og her er masser af skønne turmuligheder. Tag for eksempel ungerne med på boardet og padl en tur til Skive Havn blot tre kilometer væk, hvor I kan nyde den skønneste, hjemmelavede italienske is.

STAND UP PADDLE - SUP

Skive Fjord byder på skønne oplevelser på SUP

Copyright - Ophavsret 2011 - 2020 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096