Lystfiskeri

LYSTFISKERI VED KARUP Å OG  SKIVE FJORD


Havørred fiskeri i Karup Å, havørred og hornfisk i fjorden, eller prøv en af Danmarks bedste Put and take søer. Fang fjordrejer med net eller saml de verdenskendte limfjordsøsters og limfjordsmuslinger. Når I bor på Skive Fjord Camping er det alt sammen lige uden for døren. Ønsker I at fiske sammen med jeres børn eller børnebørn har vi egne fiskesøer med skaller og aborre.

Bo I en af vore hytter tæt på fjorden eller i egen campingvogn, camper eller telt. Vandudsigt og tæt på fjorden er en selvfølge.

Fiskegrej kan købes i vores butik hvor der også er mulighed for at leje fiskestænger med blink eller spinner til en fornuftig pris.

DANMARKS STØRSTE FJORD FISKEKONKURRENCE - FJORDRÆS 2019


Et brag af en fiskekonkurrence den 18. - 20. oktober 2019

 

Skive Fjord Camping holder en stor fiskekonkurrence "Fjordræs 2019" med Skive Fjord camping som base og indvejningssted. Vi tilbyder overnatning i hytter og med egen campingvogn, camper eller telt fra den 17. oktober. Ønsker I at prøve forskellige fiskepladser af inden konkurrencen og ønsker overnatning i en af vore hytter, så er det selvfølgeligt muligt.

 

Vi serverer fadøl m.m. ved indvejningen.

HAVØRREDFISKERI I SKIVE FJORD


Sæson fra november til juli


Kun 150 meter fra Skive fjord camping kan I fange havørreder i Skive Fjord. Der er også chancer for at fange regnbueørred, hornfisk og sild. Der er flere gode fiskepladser i Skive Fjord tæt på. Se mere om gode fiskepladser og hvilke arter du kan fiske efter i Skive Fjord. Køb fisketegn her

ØRREDFISKERI I KARUP Å & SKIVE Å SAMT LAKSEFISKERI I SKJERN Å


Sæson fra 1. marts - 31. oktober


Ørredfiskeri og laksefiskeri i verdensklasse. Få km fra Skive Fjord Camping ligger Skive Å som er en del af Karup Å. Selve Karup Å er der omkring 10 minutters kørsel til i egen bil.

Se mere og book guider på riverfisher.dk 

HORNFISK I SKIVE FJORD


Sæson maj og juni


Overalt i Skive Fjord kan der i maj og juni fanges hornfisk. Især i det lave vand lige neden for campingpladsen er chancerne for fangst store. Er I heldige at fange et par stykker har vi en renseplads med rindende vand.

FISKERI MED BØRN OG BØRNEBØRN


Prøv vores fiskesøer med skaller og aborre


I forbindelse med campingpladsen er der to fiskesøer, som kan danne ramme om hyggelige stunder med familien.


Det er muligt af købe dagsfiskekort til 25 kr. samt købe eller leje fiskegrej i receptionen.

PUT AND TAKE TÆT PÅ


En af landets bedste fiskesøer er at finde inden for en 30 minutters kørsel fra campingpladsen. Det er Nørreris Put and take. Der udsættes ørreder i alle størrelser flere gange om ugen. Put and take søen har i tillæg børnesøer med gode chancer for fangst.


Nørreris Put and take – 29 minutter

HAVBARS FISKERI VED AGGER TANGE


Sæson juli til september


De velsmagende og flotte havbars kan fanges fra stenhøfderne ved agger tange samt fra stranden fra juli til og med September. Der er en times kørsel.


Tip: Kun i klart vand kan der fanges havbars.

Copyright - Ophavsret 2011 - 2019 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096