Lystfiskeri

Tilmeld nyhedsbrev

Skive Fjord Camping perfekt beliggenhed til vadefiskeri efter havørred

LYSTFISKERI VED KARUP Å OG  SKIVE FJORD


Havørred fiskeri i Karup Å, havørred og hornfisk i fjorden, eller prøv en af Danmarks bedste Put and take søer. Fang fjordrejer med net eller saml de verdenskendte limfjordsøsters og limfjordsmuslinger. Når I bor på Skive Fjord Camping er det alt sammen lige uden for døren. Ønsker I at fiske sammen med jeres børn eller børnebørn har vi egne fiskesøer med skaller og aborre.

Bo I en af vore hytter tæt på fjorden eller i egen campingvogn, camper eller telt. Vandudsigt og tæt på fjorden er en selvfølge.

Fiskegrej kan købes i vores butik hvor der også er mulighed for at leje fiskestænger med blink eller spinner til en fornuftig pris.

DANMARKS STØRSTE FJORD FISKEKONKURRENCE - FJORDRÆS 2019


Et brag af en fiskekonkurrence den 18. - 20. oktober 2019

 

Skive Fjord Camping holder en stor fiskekonkurrence "Fjordræs 2019" med Skive Fjord camping som base og indvejningssted. Vi tilbyder overnatning i hytter og med egen campingvogn, camper eller telt fra den 17. oktober. Ønsker I at prøve forskellige fiskepladser af inden konkurrencen og ønsker overnatning i en af vore hytter, så er det selvfølgeligt muligt.

 

Vi serverer fadøl m.m. ved indvejningen.

Den årlige havørred lystfiskerkonkurrence Fjordræs arrangeres af Skive Fjord Camping

HAVØRREDFISKERI I SKIVE FJORD


Sæson fra november til juli


Kun 150 meter fra Skive fjord camping kan I fange havørreder i Skive Fjord. Der er også chancer for at fange regnbueørred, hornfisk og sild. Der er flere gode fiskepladser i Skive Fjord tæt på. Se mere om gode fiskepladser og hvilke arter du kan fiske efter i Skive Fjord. Køb fisketegn her

ØRREDFISKERI I KARUP Å & SKIVE Å SAMT LAKSEFISKERI I SKJERN Å


Sæson fra 1. marts - 31. oktober


Ørredfiskeri og laksefiskeri i verdensklasse. Få km fra Skive Fjord Camping ligger Skive Å som er en del af Karup Å. Selve Karup Å er der omkring 10 minutters kørsel til i egen bil.

Se mere og book guider på riverfisher.dk 

HORNFISK I SKIVE FJORD


Sæson maj og juni


Overalt i Skive Fjord kan der i maj og juni fanges hornfisk. Især i det lave vand lige neden for campingpladsen er chancerne for fangst store. Er I heldige at fange et par stykker har vi en renseplads med rindende vand.

FISKERI MED BØRN OG BØRNEBØRN


Prøv vores fiskesøer med skaller og aborre


I forbindelse med campingpladsen er der to fiskesøer, som kan danne ramme om hyggelige stunder med familien.


Det er muligt af købe dagsfiskekort til 25 kr. samt købe eller leje fiskegrej i receptionen.

PUT AND TAKE TÆT PÅ


En af landets bedste fiskesøer er at finde inden for en 30 minutters kørsel fra campingpladsen. Det er Nørreris Put and take. Der udsættes ørreder i alle størrelser flere gange om ugen. Put and take søen har i tillæg børnesøer med gode chancer for fangst.


Nørreris Put and take – 29 minutter

Copyright - Ophavsret 2011 - 2020 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096